Tietoa Minusta

Ruoka. Sitähän me kaikki rakastamme. Sen vuoksi tämäkin blogi on perustettu. Haluan siis arvostaa ruokaa ja kirjoittaa siitä. Blogissani kirjoitan suomalaisesta ruoasta, jaan reseptejä ja kerron, kuinka ruokaa voi laittaa halvalla isommallekin perheelle. Myös ruokakurssit kuuluvat blogiini. Pyrin kannustamaan mahdollisimman monta ihmistä ruoanlaiton pariin. Kokkia meistä jokaisesta ei tarvitse tulla, mutta jokaisen olisi hyvä osata laittaa ruokaa niin itselleen kuin perheelleen. Tällä blogilla yritän saada myös ne ihmiset, jotka eivät koe osaavansa laittaa ruokaa, innostumaan ruoasta. Kokkauksen voi aloittaa helpoista ruoista, kuten hernekeitosta ja makaronilaatikosta. Vähitellen ruokien vaikeusastetta voi nostaa siirtymällä ruokiin, joissa on enemmän raaka-aineita ja valmistusvaiheita. Ruokakurssit saattavat auttaa, jos koet olevasi epävarma ruoanlaittaja. Toivon todella, että saat paljon iloa ja informaatiota tästä blogista. Ei ole mitään syytä, miksi sinäkin et voisi tulla hyväksi kokiksi. Lähdetään yhdessä matkalle kohti suomalaisen ruoanlaiton perusteita. Blogissa ei myöskään unohdeta alueellisia perinneruokia, jotka vaihtelevat etelästä pohjoiseen. Itäisen Suomen karjalanpaisti ja pohjoisen poronkäristys onnistuvat minun jakamillani resepteillä, joten nauttikaa ja viihtykää seurassani. Kommentitkin olisivat miellyttävä yllätys.

(Visited 212 times, 1 visits today)