Tee maukas kermaviilipiirakka tarjoiluvadille

Herkullinen sekä maittava kermaviilipiirakka on helppo valmistaa.

Kun haluat tarjota vieraillesi jotakin hyvää ja maittavaa, niin kermaviilipiirakka on aivan mainio valinta, sillä sitä voit muunnella aivan oman makusi sekä mielialasi mukaan. Kesällä sitä voit koristella tuoreilla ja herkullisilla mansikoilla, kun taas syksyllä siihen sopivat täydellisesti tuoreet ja makoisat marjat. Talvista kermaviilipiirakkaa voit koristella vaihtelua halutessasi vaikkapa persikalla tai ananaksella. Kermaviilipiirakan ei tarvitse olla makea, vaan siitä saa nopeasti myös helpon suolaisen herkun lisäämällä siihen esimerkiksi jauhelihaa tai broileria.

Piirakkaan voit lisätä myös haluamiasi kasviksia omien mieltymystesi mukaan. Pinaatti, kesäkurpitsa sekä paprika sopivat piirakkaan hyvin, ja ne antavat sille myös herkullista lisämakua. Kermaviilipiirakka valmistuu hyvin nopeasti ja edullisesti. Jos sinulla ei ole mielessäsi mitään hyvää kermaviilipiirakan ohjetta, niin älä sure, sillä herkullinen ohje löytyy helposti ja kätevästi netistä.

Tällaiseen piirakkaan ei tarvita mitään monimutkaisia raaka-aineitakaan, sillä useimmiten kaikilta löytyy vehnäjauhoa, voita ja kananmunaa kotoa. Keliaakikolle soveltuvan gluteiinittoman kermaviilipiirakan valmistat myös nopeasti ja helposti korvaamalla vehnäjauhot gluteiinittomalla jauhoseoksella. Tämä piiras soveltuu mainiosti myös maittavaksi jälkiruoaksi tai muuten vain nautittavaksi omiin hemmotteluhetkiisi.

(Visited 234 times, 1 visits today)