Helppoa ruokaa tähteistä

Nykyajan valitettavan kiireiseen elämäntyyliin sopivat hyvin myös nopeat ja helpot ruoat. On suuri etu, jos tarvittavat raaka-ainekset löytyvät jo valmiiksi omasta jääkaapista. Silloin säästyy aikaa vieviltä ja rasittavilta kauppareissuilta. Mainio tapa nopeaan ruoanvalmistukseen on tehdä ruokaa tähteistä, koska silloin ei tarvitse heittää hyviä aineksia hukkaan. katso vinkkejä täältä kiireistä elämääsi helpottamaan. Pidetty ja helppo resepti on pyttipannu, jolloin edelliseltä aterialta jääneet perunat vain kuoritaan ja paloitellaan. Pannuun voi lisätä kinkkua, makkaraa tai vaikkapa kanaa ihan oman mielensä mukaan. Sipulia voi laittaa joukkoon makua antamaan ja sitten erilaisia mausteita kuten pippuria ja valkosipulijauhetta. Tämän valmistamiseen ei mene kauaa. Kun sinulle on jäänyt puoli kattilallista perunamuusia edellisen päivän aterialta, voit valmistaa siitä maukkaat perunarieskat. Kolmeen desilitraan perunamuusia voit lisätä hiukan suolaa ja yhden kananmunan. Lisää joukkoon myös 2-3 desilitraa vehnä- tai ohrajauhoa. Taikina ei saa olla liian sitkeää, vaan sen pitää tuntua helpolta levittää. Hyvä uunin lämpötila on 275 astetta. Levitettyäsi taikinan pellille pieniksi ohuiksi rieskoiksi voit tehdä niihin reikiä haarukalla. Tämä on helppo ja taloudellinen tapa tehdä ruokaa tähteistä.

Taloudellista ja helppoa ruokaa tähteistä

(Visited 47 times, 1 visits today)